Kniha Agilní lídr konečně v češtině

Trvalo to dlouho, ale povedlo se. Má kniha "The Agile Leader: Leveraging the Power of Influence", která vyšla prvotně v USA u velkého nakladatelství Pearson/Addison-Wesley Professional, se konečně dočkala českého překladu. Právě teď vychází pod názven "Agilní lídr: Využití síly vlivu" u nakladatelství Albatros Media, kterým moc děkuji za tuto možnost.

Kniha Agilní metody řízení projektů - třetí aktualizované vydání

Třetí aktualizované vydání úspěšného průvodce agilními metodami "Agilní metody řízení projektů" je již v prodeji.

Knížka byla dlouhodobě nedostupná v posledním cca toce a půl a protože stále na ní byly dotazy,  udělali jsem novou aktualizaci a doplnění a společně s nakladatalem vše dotáhli do konce a konečně je toto již třetí aktualzované vydání na trhu. Doufám, že se bude kížka stále líbit.  

Otevřené kurzy v prvním pololetí roku 2015

Jak se pomalu blíží konec roku, vytváříme plán vypsání otevřených kurzů na první pololetí roku 2015. V tuto chvíli plánujeme vypsat následující kurzy:

Agilní metody řízení projektu a Metoda Scrum - Intro - 5-6 březen 2015 (Praha)

Agilní metody řízení projektu a Metoda Scrum – Master Of Agile - 2-3 duben 2015 (Praha)

Z certifikačních kurzů plánujeme v prvním pololetí 2015 v Praze dvakrát organizovat CSM - Certified ScrumMaster kurz (certifikace ScrumAlliance) a to ve dnech 19.-20. únor 2015 a 16-17. duben 2015. Pokud nestíháte náš poslední kurz v tomto roce ve dnech 11.-12.12.2014, můžete tedy přijít i v roce následujícím roce.

Budeme se na vás těšit na libovolném z našich kurzů. Na kurzy se registrujte zde.

A pokud máte větší skupinu zaměstnanců, které potřebujete proškolit, napište si pro individuální nabídku a individuální termín.