Školení Certified Agile Leader v češtině - červen 2024

Společně s vydáním mé knížky Agilní lídr plánuji uspořádat školeni Certified Agile Leader v češtině (certifikace Scrum Alliance). Pokud vám přijde kniha a koncepty zajímavé, přijďte na školení si je v praxi vyzkoušet a pobavit se o tom, jak je nejlépe aplikovat ve vaší firmě.

Kniha Agilní lídr konečně v češtině

Trvalo to dlouho, ale povedlo se. Má kniha "The Agile Leader: Leveraging the Power of Influence", která vyšla prvotně v USA u velkého nakladatelství Pearson/Addison-Wesley Professional, se konečně dočkala českého překladu. Právě teď vychází pod názven "Agilní lídr: Využití síly vlivu" u nakladatelství Albatros Media, kterým moc děkuji za tuto možnost.

Certified ScrumMaster (CSM) školení v Bratislavě v češtině ve dnech 29.-30. září 2016

V letošním roce plánuji uspořádat jeden certifikační CSM - Certified ScrumMaster kurz v češtině také v Bratislavě a vyjít tak vstříc požadavkům, které mi mailem průběžně přicházejí. Kurz se bude konat konkrétně ve dnech 29.-30. září 2016 a již nyní se na něj můžete registrovat. Při registraci do 29. srpna 2016 je toto školení nabízeno za zvýhodněnou cenu. Těším se na setkání s Vámi.

A pokud budete mít libovolný dotaz či potřebujete proškolit větší tým, ozvěte se mi.